Forts Dermal Anchor..

Var påväg o göra den idag.. men blev lite osäker.. ska jag ha som tre "droppar" ner vid halsen, eller ska jag sätta Dermal som prickarna över I:en i texten??





 


Dermal Anchors..

Jag har länge velat skaffa dermal anchors, det är sjukt snyggt.. men kan inte riktigt bestämma mig för vart jag ska sätta den/dom.

Kanske små dermals i kinderna, bara så det lixom glittrar lite?

Några tips??





Någonstans runt tatueringen på bröstkorgen?







Uppehåll för att leva livet..

Det var ett bra tag sen jag både skrev och uppdaterade vikten senast.. och jag måste erkänna att det har sina anledningar.. underbara anledningar faktiskt!

Vad det gäller vikten och operationen har det gått upp o ner och fram o tillbaka, det är inte lätt och vikten har nu stått still på 87kg några veckor. jag vill inte men jag måste erkänna att chips, godis och onyttigheterna har hittat tillbaka till mig, eller jag har hittat tillbaka till dom. jag kämpar, men jag vill inte ljuga.. det är ett rent helvete med min disiplin. Sen blir det extra svårt sommar halvåret, det blir gärna fika, vin, cider, läsk och andra onyttigheter. men den enda som kan styra det är jag, och det är jag fullt medveten om. 

Jag har faktiskt stora funderingar på att ta kontakt med en dietist.. tror jag behöver den hjälpen, någon som är insatt i denna operationen, vad man behöver äta mer av och vad man behöver äta mindre av. sen är jag slarvig, det ska jag inte ljuga om! men jag kämpar på!!

Resten av mitt liv. Mitt mående, min ork och viljan till livet har förändrats väldigt mycket till det posetiva.

Jag har för några veckor sedan träffat världens underbaraste tjej och just nu känns livet mer än underbart! pirret i magen och känslorna inuti mig gör mig hel.

Jag trodde aldrig jag skulle ha den turen att kunna träffa någon jag tycker om och samtidigt kunna vara riktigt bra vän med, att kunna prata om precis allt och förstå varann så pass bra som vi gör, det känns nästan overkligt.
Men jag är så oerhört glad !!

Så mitt liv kör på.. o det känns nog bättre än någonsinn!


RSS 2.0