Nu börjar det på riktigt!!

Om 21 dagar ligger jag på operationsbordet och nu börjar mitt nya liv på riktigt.. Vikten har redan gått från 108 till 105,5 på två veckor och det kan bara bli bättre nu. Mina tre sista veckor med ENBART soppor börjar nu, o just nu känner jag mig mer peppar än någonsin!!

Nu gäller det..

Två veckor har gått sen Värnamo ringde och två veckor med övergång till soppor.. Imorgon börjar allvaret, då jag bara ska dricka soppor fram till operationen. Ärligt talat är jag livrädd för om jag kommer klara det. Dessa två veckor har vart jobbiga, men ändå ganska lätta. Men nu är det BARA soppor som gäller. Antingen kan det bli lättare eller så kommer det bli ännu svårare. Men om tre veckor ska jag ligga på operationsbordet och jag ska klara det. På något sätt kommer jag lösa det. Men skulle mina närmaste inte stötta mig så som de gör skulle det nog vara otroligt mycket svårare än det är nu. Jag är otroligt tacksam för att ni står bredvid och stöttar mig i mitt beslut.

OP

Denna veckan har vart jobbig!!

Att försöka sluta med sötsaker och dricka är verkligen svårare än vad jag trodde, som vanligt lurar jag mig själv med att DETTA ÄR sista gången.

Det har blivit lite cola, godis, popcorn och två kakor. Men nu är det på allvar, idag är det exakt 4 veckor kvar till operationen och nu gäller det!!

Igår tog jag min sista fika, snickerskaka och cola och jag bestämde mig ATT DETTA ÄR MIN SISTA GÅNG INNAN OPERATIONEN! och nu ska jag hålla det.

Dessa sista veckor.. dessa fyra veckor som är kvar innan mitt liv förändras drastiskt, ska jag kämpa!

Sopporna går bra, dom är goda och jag har införskaffat mig tre olika smaker (Chocolate, Wildberrys o Pineapple) så jag ska slippa fördricka mig på en enda smak. Än så länge är Widlberrys favoriten.

Har även köpt några Bars, just för tuggandets skull.. för det är verkligen sjukt jobbigt att aldrig få tugga på något, men ska bara ta det någon gång i veckan.

Har även köpt på mig lite vitaminer och hälsokost för att hålla mig frisk och försöka förstärka imunförsvaret inför operationen, vilket kan vara bra eftersom förkyldingar tycks gilla mig extra mycket just nu.  

Har kommit på att det kan vara bra att ta med sig lite viktiga saker inför Dagarna/Veckan i värnamo.
Hittade en lista på en GBP-OP Blogg och tänkte att det kan va bra o göra en egen liten lista, eftersom minnet inte är det bästa




MIN belöning..

Det känns som jag kommit i land nu.. att allt jag gått igenom har gett mig det jag förtjänat nu, mitt pris, min belöning.. Jag har verkligen kämpat både i jävliga upp och nerförsbackar, jag har velat ge upp så ofantligt många gånger, bara släppa taget och bli fri från allt det plågsamma! Många händelser har satt sina spår på armar och ben.. men jag kommer bära dessa med stolthelt, jag kommer hålla huvudet högt från och med nu!!

För jag vet.. att allt jag gått igenom har gjort mig till den person jag är idag, jag är stark.. och bara vill jag så KAN jag!!

Och denna gången vill jag!! Min belöning kommer vara jobbig, jag kommer säkert vid vissa tillfällen ångra mitt beslut.. men jag ska kämpa, jag tänker ALDRIG ge upp!

Jag ska kämpa för MITT liv!!


Det är min tur nu..!

Jag har fyllts av en ortoligt härlig energi sedan samtalet från Värnamo igår.

Jag har börjat plocka och tvätta, duschat och ser faktiskt fram emot dagarna.. ska be BST hjälpa mig att plocka ner julen idag så staffliet kan få sin plats o det blir lite ordning.

Jag hoppas verkligen detta måeende kommer fortsätta nu och bara bli bättre och bättre för var dag som kommer, jag känner att det är dax nu.. det är min tur att LEVA och faktiskt NJUTA av livet!!


NU HÄNDER DET!!!!!

Jag har nog inte fått in det än, trots att jag fortfarande har gåshud efter att ha pratat med Värnamo Sjukhus för över en halvtimma sen!!

Jag vaknade för en timme sedan med känslan att jag bara vill sova bort hela denna dagen, några minuter senare ringer telefonen och jag får ett fast datum. Datumet då mitt liv får en drastisk förändring..

21 Februari.. Datumet sitter redan som intatuerat i i huvudet.

Om exakt 35 dagar.. om endast TRETTIOFEM dagar ligger jag på operationsbordet för en GastricBybassOP, en överviktsoperation som kommer förändra hela mitt liv!

NU HÄNDER DET!!!!!!


Orättvisor..

Proppen är just svald.. med en klunk cola, så snart blir det sängen!

Jag har precis vart duktig och lagt in alla månadens räkningar så de dras nu den 21:a, På något sjukt sätt gillar jag faktiskt att betala räkningar, Jag känner mig så effektiv och duktig!

Men självklart skulle jag ju gärna vilja lägga pengarna på roligare saker.. som en såndär J***a Iphone till mina skal jag fick hem idag, otroligt mycket snyggare i verkligheten än de var på bild!! Synd bara att det använda skalet var skavt och lite sönder, men de andra oanvända är nästan ännu snyggare!! Fattar inte varför en dum jävla dumphone ska vara så sjukt dyr?
Det är orättvist.

Fast en ganska så obetydlig orättvisa om man tänker på andra saker som är väldigt mycket mer orättvisa, varför kan livet inte bara vara rättvist? Alla är ju faktiskt lika mycket värda!

Nu börjar det snurra riktigt bra i huvudet och alla tankar.. Sängen nästa!!


Byta till tjockare Septumring?

Vad tycker ni??
Jag vill lixom att den ska SYNAS, jag tycker att det flyter in för bra nu i mitt ansikte så man inte ser den tillräkligt.


Pyntat badrummet..

..Med söta små Dödskallar :)


Röda mattan från ELLE-Galan.

Jag hittade en som lagt upp hennes personliga favoriter på klädseln från Ellegalan, tyckte det var skoj så jag ville göra det med!!

Så här kommer dom..













Och detta här helt klart min största favorit.. helt sjukt underbara klänningar!!
↓↓↓

Bilder tagna från Elle.se


Uppe igen!!

Fast billigare!!


Så många frågor, men vart finner jag svaren?

Mitt huvud är så fullt med frågor och funderingar om livet, att det är helt tomt.

Varför beter vi oss som vi gör..? Varför tappar vissa respekten för andra människor, varför låter man saker fortsätta trots att hela kroppen skriker STOPP, NEJ, JAG VILLL INTE MER? dessa ord är så oerhört svåra att säga när de behövs som bäst.

Borde folk förstå/märka när gränsen är nådd? 

Jag var alldeles för nära att göra ett riktigt stort misstag innan idag. Jag tänkte: Äh, Vafan.. det är inte så stort, bara för denna gången. Samtidigt som jag i samma sekund vet att jag kommer ångra allt efteråt. 

Andra Världskriget höll verkligen till i min hjärna idag, men ändå är jag nog glad/tacksam för att jag satt som förstelnad genom i stort sätt hela händelsen. Så det är fortfarande mer än ett år, och det är jag lycklig för!

Men att med sådan stark känsla, vilja något, samtidigt som jag aldrig mer vill. Är frustrerande! så in i helvete frustrerande!!

Toaletten blev min räddning tillslut trots klorna från ångesten i ryggen, tog jag mig samman utan nogon självskada, jag har ju faktisky slutat med sånt! Istället fick en pålitlig propp förinta mina starka känslor i kroppen och nu efter ett tag, sitter jag här med full effekt och ögonen i kors och kroppen som en geléklump. 

Dax att besöka sängen innan ögonen trillar ihop för idag.
 


IMPULSIV ÄR MITT LIV..

Jag gillar verkligen impulsiva handlingar.. Eller rättare sagt impulsiv är mitt liv.

Så när Plupp o jag satt o nördade i hennes soffa efter mitt hysteriska utbrott på telefoner, Iphones och Tele2 så kom vi fram till på två sekunder att vi skulle festa! vilket jag har omöjligt att komma ihåg sist det va.

Det blev en lyckad kväll, inte som vi hade tänkt.. men soo what?

Jag känner mer och mer att jag börjar leva ett liv igen och det känns helt jävla fantastiskt!!






Tradera.com

Har ytterligare tre auktioner ute.

Klicka på bilderna för att komma till auktionerna 





Ångesten har funnit mig.. igen

Ångesten har satt sina vassa klor i mig igen.. Det var ett tag sen nu, sen ångesten verkligen tog över hela mig.

Kriget har tydligen börjat igen, Men jag ska ge mig fan på att vinna!! 


Vill ha..!


STHLM Darling

Hittade en Bra och lite tilltänkande miniserie på Qx.se härom dagen, tänkte att jag skulle dela med mig av de jag fastnade för mest.

 













Kan äntligen måla igen!!

Köpte Staffli o duk för ett tag sen o har haft sån målarinsperation de sista dagarna att jag vart påväg o måla på väggarna. 

Eftersom jag hellre målar på ouppspännd duk o ej har väggar för att tejpa upp dukar på så har jag sökt efter en Plywoodskiva att kunna tejpa upp duken på i staffliet, men varfö ska saker vara lätta? Hittar bara på ett ställe och där kostar det mer än det smakar!!

Som tur är har jag en snilleblixt till mamma, hon kom på att jag kunde ta bakstycket till en gammal hylla jag hade i min förra lägenhet.. O visst gick det!! Det allra smartaste är ju att denna skivan går att vika ihop på mitten me, praktisk och gratis.. kan det bli bättre??

*Dålig mobilbild*
 


Nithandskar från BlueFox.nu

Weeiihooo.. Nu har jag äntligen fått doom!!

 I LOVE THEM


I ♥ Skulls

Vann precis dessa på Tradera.. Tycker dom är sjukt snygga!!

Men är man korkad om man skaffar skalen innan telefonen??
Jag tycker det är som att köpa kläder innan bebin kommit o det gör ju alla ^^


Underbara sömn!!

Jag har fått SOVA inatt!! trots min vrålförkyldning hjälpte proppisarna mig o sova en hel natt och framförallt att kunna somna utan att ligga o snurra flera timmar innan.

O än så länge känner jag mig inte allt för seg o trött efter proppisen igår, förutom min jävla förkyldning då som snart tar kol på mig. snart blir det nog ett samtal till farbror doktorn om det inte släpper.

Nu blir det macka o sen krypa ner här under täcket igen!!

Föresten lyckats sälja två auktioner på tradera, nu är en tredje ute.. Ett par snygga kängor i stl 39!!

Klicka på bilden för att komma till annonsen..

Efterlängtad sömn

Nu ska jag förhoppningsvis snart få sova.. efter 30 timmars vakenhet. Jag är inget stort fan av sömnpiller men nu längtar jag verkligen efter lite sömn!! 

Godnatt världen.

 

Underbara stunder

Vänner kan verkligen detdär med att förgylla stunder i livet.

Jag planerade en Mysfilmkväll med tjejerna här ikväll, självklart har min externa hårddisk (som jag endast haft ett par månader) tydligen lagt av, så film blev det ingen. 

Men en helt otroligt underbar kväll blev det ändå, Massa prat, skratt, musik, godis, cola och mys. 
Jag har inte kännt mig så här pass levande på länge, med såhär mycket glädje och kärlek.

Det kanske bara var en helt vanlig Myskväll, men för mig betydde det så oerhört mycket mer, det är dessa stunder som verkligen gör livet värt att kämpa för!

Tack <3  

Hopplöst o sova

Ibland undrar jag varför man måste sova. den som kom på det måste haft tråkigt!

Perioden då jag har omöjligt för att sova på nätterna är här igen. Med STORA steg. Jag hatar det!! Samtidigt som jag fylls av oro och ångest så fylls jag av lugn, slippa all stress, höra alla andra i huset, bilar utanför, telefoner som ringer., bara få sitta i sängen med datorn, lyssna på musik och kolla runt på nätet. få vara i mina egna tankar, göra vad jag vill utan att avbrytas.

Samtidigt vet jag ju att jag måste sova för att orka med dagarna och för att mitt humör inte ska kracha totalt.

Fram tills dess får jag nog acceptera läget och vänta tills jag kan somna.


RSS 2.0