Vem finns jag för?

Allt bara flyter på.. jag tycker om det, jag har ett liv, det händer saker, kunder ökar tatueringarna blir fler.

Men under allt det glömmer jag bort mig själv, tatuering här, tatuering där, åka hit, åka dit, möte här, möte där.
Jag har ett bra tag kännt att jag behöver ta en paus, efter den.. men det blir aldrig så. 

Istället blir det att jag i sista sekund avbokar det mesta, pressen blir för stor, ångesten hinner ifatt mig och får tag i mig innan jag ens hinner reagera. ett bra tag nu har jag önskat att jag inte är så eftertraktad, att folk vill tatuera sig. jag får aldrig tid för mig själv trots att jag inte gör fullt så mycket på dagarna.

Jag vill så gärna vara alla till lags hela tiden, omtyckt.. få bra rykte. men i slutet blir allt bara pannkaka.

Jag hatar tanken på att vara självisk, ändå går jag runt hela dagarna och känner mig just det. självisk, egoistisk!

Men jag skulle behöva ett break, göra saker bara för mig, som jag vill, när jag vill. koppla av och slippa stressen och pressen av allt. kanske beror det på att jag har svårt med tider.. livrädd att jag aldrig ska hinna, planera gör mig livrädd, samtidigt som jag är tidsoptimist och tror att jag hinner hur mycket som helst på hur lite tid som helst. att det alltid ska behöva leda till ett bryt innan jag faktiskt lyssnar på mig själv, vad JAG behöver. 

Det låter logiskt att ta hand om sig själv i första hand för att orka, Men hur gör man?

Jag ska göra mitt bästa för att vara "ledig" fram tills flytten och faktiskt så länge JAG behöver efter flytten.

Detta är inte bara en flytt, jag är livrädd för vad som kommer hända när jag sitter där, ensam.. igen. detta är min chans till ett LIV, ett fungerande och välmående liv.. jag är bara så rädd att jag kommer förstöra allt. Att jag måste börja på ruta ett.. ännu en gång! 

Men jag har fler som stöttar mig nu, än vad jag hade förra gången. Denna gången har jag fler än bara mamma, denna gången har jag även Janne, BST, DBTn, Maj o Hasse. Jag har större chanser nu, jag måste ta vara på dom.. JAG ska vinna över Mr.Borderline, EN GÅNG FÖR ALLA!!   

Detta är MITT liv, ingen annans!


     

Lycklig med ett O framför

Jag är egentligen jättelycklig, jag har en bild i huvudet hur min takkrona i mitt nya vardagsrum ska se ut.. det är inte ofta man hittar något som ser EXAKT precis likadant ut (ivarjefall inte jag), men just nu gjorde jag det!! O jag är ÖVERLYCKLIG!!

Men jag blir olycklig tack vare att den kostar mer än dubbelt så mycket som jag tänkt lägga ut på min nyblivna krona. Jag kan ju alltid skriva till Ellos.se o fråga om jag kan få den i födelsedagspresent ^^


Tårar och Lägenheter

Hej hopp i galopp.. idag har allt gått (nästan) alldeles för fort för att hinna reflektera vad som egentligen har hänt.

Men för en stund sen var jag på vätterhem och skrev kontrakt på en etta på 37kvm på Österängen för inte ens 3000 i månaden. I`M SOO HAPPY!! Allt tack vare Hasse från personligt ombud. Så om en månad bär det av härifrån mitt rum till en egen lägenhet.. igen.

Men skillnaden denna gången är att jag nu tar denna chansen på allvar, detta ska bli mitt HEM.. där mitt liv ska bli sabilt och gå framåt, inga fler löngner för mina nära och kära och framför allt inga fler löngner för mig själv! Jag kommer denna gången lämna min nyckel med glädje till mamma eftersom jag inte har någon som helst baktanke med egen lägenhet denna gången.

Nu börjar mitt LIV på allvar. och jag ska ta vara på varenda sekund!
 


Ännu mer klotter på mamms

Då var hennes andra par med Devil/angels klara.. är nog riktigt nöjd.


RSS 2.0