Söta sommriga berlocker

Fixade ihop ett armband nu precis innan jag hoppade i säng oxå.. tycker det är så sött med massa berlocker runt armen så det fick bli två söta sommriga sådana..

Resultatet:

Tattomaskinerna kom idag

Idag har det vart fullt upp, först möte med soc för o få pengar för sista gången.. förhoppningsvis (nästa månad kommer min aktivitetsersättning igång. ÄNTLIGEN).. köpte lite smyckesdelar på Westers, sen hämtade jag paket som visade sig vara mina nya tattoomaskiner, blev att testa dom direkt på Emelie när jag kom hem.. Nöjd är jag verkligen!!

Resultatet:



Alla djur ska tydligen göra nytta?

Men vad gör fästingen för nytta??

Pillade bort VÄRLDENS STÖRSTA fästing på snuff idag, den var ett snäpp större än en ärta.. BLÄÄ!!
o förlåt alla extrema djurvänner men eftersom den var så fruktansvärt stor och faktiskt ganska mjuk så var jag tvungen o ta reda på vad som fyllde den.. om det bara va snuffis blod eller om det var mer gojs i, så jag stack hål på den.. o gojs kan man verkligen säga att den var fylld med, mörkrött klet. så nu behöver jag inte undra vad fästingar är fylda av längre!! men matlusten försvann ett par timmar. viste ni föresten att om huvudet låstnar från kroppen så kryper fortfarande både huvudet och kroppen. SKUMT!!
 




Jag älskar sommar och söta jordgubbar

Det är helt underbart och vakna till solsken och veta att man kan tillbringa hela dagen på altanen.
Jag vet inte om det är de små vit, blåa pillrena eller det underbara vädret som gör att jag mår bättre just nu men ärligt talat skiter jag i vilket.. för jag NJUTER av varje sekund just nu!!

Jag mår tillochmed så bra att jag pysslade om mig själv lite extra med en mysig sommarfrukost imorse.

Jag känner verkligen att jag behöver detta just nu.

(Plupp o hennes pojkvän har föresten bakat brödet.. det smakar mumsfilibaba!!)
 



Otroligt stark kärlek till denna lilla krabat

Kan man annat än att älska honom något så ofattbart?

Ibland när jag stannar upp och verkligen är medvetet närvarande i vad du gör och vem du är och framförallt vad du gjort för mig så fylls jag av sådan otrolig lycka att jag aldrig vill sluta pussa på dig, när du står där o låter som bara en snuff kan när du njuter för fullt av att bli nerpussad i hela ansiktet.

Jag vet inte vad jag skulle gjort utan dig.. du har räddat mitt liv!!
 




Humanity Wrap-around Leather Bracelet

Jag fullständigt hatar materiella ting.. trots att jag ibland kan bli totalt förälskad i vissa saker, fast det är just det jag hatar!!

Men kan man låta bli att inte bli helt förälskad i detta underbara armband från Eleven.se?

Synd bara att det är så helvetes dyrt.. 599:- har väl knappast vem som helst råd med? Absolut inte jag iaf!!  

Men drömma kan jag ju alltid göra..


Räknar lite på månadsbudgeten

INKOMST: (Numera aktivitetsersättning, innandess försörjningsstöd (socialbidrag)) efter skatt: Ca 5000:-

UTGIFTER:

Hyra: 2818:-

El: ca 150:-

Telefon: ca 650:-

Apoteket: 170:-

Elavbetalning: 200:-

Ellos: 200:-

Busskort: 480:-

KVAR: 332:-

Det jag undrar är hur i helvete dom hade tänkt att jag skulle kunna bli självförsörjande med denna budgeten.. Pengar till Mat, hygienartiklar, kläder (när det behövs) mm.. det ska jag tydligen klara mig utan!?? Får jag bostadstillägg för högst 93% (vilket skulle bli högst ca 2620:-) av hyran kommer jag ändå ligga under existensmunimum. 

Ibland fattar jag verkligen ingenting.. Men man måste i varje fall vara tillräckligt frisk för att klara av att vara sjuk, det märks mer och mer!!  


Tunnlarna är beställda

Idag är dom beställda, två Black jewelry tunnlar i akryl 18mm från Galaxypiercing.com!! då är det bara att vänta tills avin behagar komma.. hoppas det skickas till rätt adress denna gången och inte till min moster som inte ens bor här i huskvarna.


Men istället för rosa, så blir det vita pärlor.



Underbar midsommar i bilder


















The Twilight Saga, Eclipse Premiär

Trots att jag är sent ute med att beställa biljetter så fanns det en hel del kvar!! och två av dom har blivit min och plupps!!

Äntligen.. som jag har längtat efter denna filmen och nu på onsdag är det dags!!!




OSiS+ DUST IT från Schwarzkopf

Blev en snabb sväng på A6 igår (inhandling av midsommardricka) och passade på o springa in snabbt på The Look och kolla på hårprodukter som håller håret som jag vill. Blev att denna söta sak följde med hem i väskan.. OSiS+ DUST IT från Schwarzkopf, ett vitt puder man tar i hårbotten som gör att håret blir väldigt "strävt" och tydligen ger håret lite mer "fluff"..

Har inte testat den i hela håret än, men det lilla jag testat tror jag minsann att jag gillar den, är den nu dessutom bra så blir 99kr inte så farligt pris!!


Tatuering

Ett tag sen sist.. hunnit gå både upp och rätt mycket ner sen dess, men är fortfarande lite sådär till om jag ska dela mitt dåliga mående med denna blogg, hittils har jag lyckats ganska bra iaf.. denna blogg skulle vara början på ett nytt liv, ett liv med välmående och ickesjälvskadebeteende. Men fram tills jag bestämt mig så får det onda stanna utanför denna sida!

Jag har tatuerat lite i veckan.. min maskin var nog inte så glad på mig under den sista tatueringen, den hakade och knakade väldigt mycket den sista stunden.. så det var bara beställa nya maskiner och nu hoppas jag bara på att det inte tar alla tre veckor det stod att det ev kunde ta.  

resultaten av det blev dessa..

Stjärnor i Emelies nacke


Text på Beckas rygg (översättning: Jag är mitt egna konstverk)


Är det såhär det fungerar när man har ett liv?

Isåfall gillar jag det nog!!

Det händer mycket just nu och det känns som jag har fullt upp hela dagarna. Vi har nämligen inneboende här i två veckor, så dessa två veckor kommer nog mest bestå av att vara social, grilla, sola, bada, tatuera, snacka skit och ha trevligt helt enkelt.. känner att det nog är vad jag behöver just nu.. lite bryt i vardagen.

Ska dock försöka kämpa med teorin trots allt annat.

Kommer mer uppdatering när jag har lite lugnare.. håll ut, de få men trogna läsare jag har!! <3

Vem har sagt att impulser alltid är negativt..

Vaknade vid halv två idag.. och bestämde mig för en promenad med älsklingarna, sen kom jag på att vädret kanske inte är på min sida och hoppade ur sängen för att kolla ut.. självklart ade jag rätt, det regnade och var blött. VILKET JAG FAKTISKT GAV BLANKA FAN I!! Tog på mig kläder, kopplade hundarna och tog en underbar och riktigt härlig regnpromenad.. detdär med att vara medvetet närvarande och icke dömande gör underverk ibland.. var på glatt humör under hela promenaden, tillomed på så glatt humör att jag.. SITT NER, faktiskt glömde bort att idioterna bodde över oss.

Det behövde jag verkligen!!







Teori

Fas A

Söndag: 55 av 70

Måndag: 63 av 70

Tisdag: 61 av 70


Fas B

Tisdag: 58 av 70

Torsdag/Lördag: 61 av 70


Blir bara bättre och bättre, extra kul när jag verkligen tror att jag kommer ha alla fel ^^ Körkortet kanske närmar sig ändå :)

Söt BalkongGrill.


Mamms, jag o Mari har vart runt överallr och letat staket/nät att såtta upp runt baksidan så hundarna kan springa fritt utan koppel så de slipper trassla in sig precis överallt.. Men istället så springer jag förbi en söt liten Balkonggrill och blir helt stormförälskad!! (mysigt att ha eftersom jag ska skaffa lägenhet med balkong)
Jag fick faktiskt den av mammi som alldeles förtidig inflyttningspresent.. hon är underbarast på jorden!!! :)
Det jobbiga är bara hur jag någonsin ska kunna ge tillbaka allt hon gett mig.. det ger mig så fruktansvärt dåligt samvete.

Så när jag väl fått min lägenhet med balkong så blir det många grillkvällar på den kan jag lova!!


Från Jula för endast 199kr (Internet 299kr)

Lägehetstankar.

Vart och kollat på en kompis lägenhet nu.. som denna gången ligger i Huskvarna (på söder).

En Etta på ca 40kvm med både badkar och BALKONG!!!! För ungefär 3200kr i månaden, jättefin och mysig! det enda negativa är att balkongen ligger åt fel håll och har aldrig sol.

Mina tankar snurrar just nu runt som en elvisp i huvudet om jag ska ha den eller om jag ska leta vidare.. det kan egentligen inte bli bättre läge eftersom det blir gångavstånd till Plupp, Busta hans fru och bebis bor gården nedanför, nära till grönområden och centrum (willys mm) och bussen går på gatan nästan precis utanför.

Är då balkongen så mycket att hänga upp sig på? Jag är fortfarande lite fundersam.. Min impulskontroll är ju lixom inte min bästa vän riktigt.. inte heller att tänka efter och komma fram till ett vettigt svar. SUCK!!


Egen ritning av lägenheten.. inte helt sanningsenlig då balkongen inte är så låång och badrummet lite större samt hallen. men på ett ungefär iaf :)


 

Teori

Fas A

Söndag: 55 av 70

Måndag: 63 av 70

Tisdag: 61 av 70


Fas B

Tisdag: 58 av 70




Pollen och snor

Det är underbart väder och jag har suttit ute hela dagen.. dock halvt i skuggan med mina teorifrågor, det börjar gå riktigt bra nu.. och det är väl på tiden eftersom detdär förbaskade kortet ska bli mitt innan min TjugotvåÅrsdag! 

Mina resultat hittills. 

Måndag: 63 av 70

Tisdag: 61 av 70

Jag är dessutom så himla smart att jag suttit med bara ena armen i solen heela dagen.. gissar på att jag kommer få sveriges första Teoribränna (istället för bonnabränna) men vad gör man inte för detdär otroligt söta rosa kortet^^

Förövrigt har jag nog nyst femtiotretusensjuhundrafyrtionio gånger idag.. så imorgon är det ja som köper pollenpiller!! 




Lördagens grillning i bilder..





Blixt äter för glada munnar ^^


Sötnosarna Karin & Snuff 

Mari har hittat en "leksak"

Denna prick var nog roligast under hela kvällen (höll på o kissa ner mig av skratt) ^^

Maris lag vann.. Hmm.. heter det?? öhm.. KUNG säger vi att det heter!! :)

En mygga blev smått förälskad i mig en stund

Mammi o blixt busar


Tatuerat

Efter att ha lovat mamma ett antal gånger så blev det tatuerande idag.. troligtvis fortsätter jag på hennes förra och gör klart dom imorgon.. sen kommer troligtvis Fanny hit och tatuerar sig imorgonkväll med.

Tror att jag tror att det är skönt att ha tagit tag i maskinen igen.. (blev en kompicerad mening där :P) det har vart alldeles för mycket med Aktivitetsersättning, lägenhetsletande, BST så jag har inte orkat något annat än att vakna och lägga mig i princip.

Föresten så fick jag brev från min LSS handläggare om att "utredningen" om BST var klar och JAG FICK DET!! JAG HAR NU FÅTT BST! UNDERBART!!!! jag hoppas detta kommer hjälpa mig till ett normalt liv med en normal vardag med allt vad det innebär, Tvätt, städ, disk, aktiviteter.. mm.  

 

Meloner och vindruvor

Det blev ingen picknick med plupp igår, istället blev det en mysig filmkväll med frukt, Fanta (och vingummin).. Filmen blev Bröllopsfotografen. Gillar alla dessa myskvällar.. med film, grill, utgång eller bara massa tjatter. det gör livet mer värt att leva då, och leva.. det tänker jag göra ett bra tag till.




Picknick med Plupp

Vi ses sen :)

klabb

Jag är sjukt trött och borde egentligen sova istället för o skriva här.

Men efter vi kom hem från grillkvällen fick jag lust att testa lite färger från paletten eftersom jag ändå skulle tvätta av mig mitt vanliga smink.. så fram med paletten och pensel..

Resultatet på färgerna blev faktiskt någorlunda bra och vissa färger kommer nog bli mina vänner!




Bilder från kvällens Grillkväll kommer imorgon.. om jag lyckas klura ut hur CS4 funkar (och om det inte är fint väder). Nu ska jag sova!! Natti..

CS4

Äntligen behöver jag inte känna mig handikappad längre.. Efter två dagars krångel med att försöka installera Photoshop igen efter att min kära lappis vart på operation, så har jag nu äntligen lyckats.. Mycket tack vare Fjärrhjälp och Nicke!! Ibland är han bara bäst.. nästa gång vi ses tror jag minsann han är värd en liten puss på kinden tillomed ^^

Nu ska jag sova.. natti!!

SooOOol

Det är sol ute.. MASSOR med sol, men istället fastnade jag med min förbaskade palette 120, efter kladd o kludd så blev resultatet ganska bra :) 

Nu sitter plupp o leker med paletten o jag lyssnar på tyskland vinnarlåt i ESC, den e riktigt jävla skön ^^

Men snart ska vi åka o handla, för ikväll blir det grillniiing och viin!! YEEY. Jag älskar mitt liv just nu!!



Dagens smink






Tunnlar till öron

Jag är helt förälskad i dessa tunnlar och har nog suktat efter dom i flera månader, fler lär det väl bli, eftersom jag aldrig tar mig råd till sånt jag verkligen vill ha. (Dumma mig)

145kr / st för 18mm från
Tribe.se, så lite över 300 skulle det nog gå på med frakt.

Ååh, någon som vill ge mig dom ^^


Skitpalette!!

Jag fick min Palette 120 idag.. jag vet inte om jag har förväntat mig alldeles för mycket eller om det är den som är åt helvete kass!!!?

Jämnföra de skuggorna med "märkesskuggor" är helt jävla sjukt. det som är ännu mer irriterande är att målar jag skuggan med fingret blir det starkare (men fortfarande långt ifrån färgen i paletten) färg än med pensel.. PissPalette!!!!! den ända som har pigment och verkligen blir som den är i paletten är den svarta, den blir verkligen Svart, dom andra färgerna är verkligen PISSDÅLIGA!!!


Gjort smycken.

Jag har fått pipi på o göra smycken ^^ de e riktigt kul, mamms fick ett för ett tag sen o ett i morsdagspresent nu i söndags, sen klippte jag sönder ett halsband och gjorde det till ett gulligt armband till mig.

Men denna gången blev det till en annan person, hon ska få dom denna veckan.. ett hals´band och ett armband, försökte göra i samma stuk så de lixom hörde ihop. jag hoppas hon blir glad för dom!
Jag blev i varje fall väldigt nöjd!!

  

Utflykt till Stadsparken.

Igår blev det en sväng med Plupp o vovvarna till Stadsparken.. det blev glass, massa vovvebus o ett snabbesök hos getterna.

Bilder från igår.





Hatar...

Det finns verkligen inget värre än när alla kläder är skitiga och du ska iväg, o naken är inget bra val.
då är det bara dyka långt in och rota runt i garderoben.. i hopp om att hitta något som faktiskt går att vistas bland folk i.
jag lyckades väl någorlunda iaf.

Det finns inget som jag hatar lika mycket som mobilt bredband!!!!!


RSS 2.0