Ellos.se

Ååh.. är den inte såå jävla snygg??! Jag vill haa.. Endast 299:- med avdragen rabatt. Ge mig!!

Svarta leggins, svart linne, denna och min svarta döskalle scarves. skitsnyggt!!



Mammas dag <3

Jag kan inte i ord någonsin kunna förklara hur lycklig jag är för att jag får dela mitt liv med dig, ingen annan skulle ställa upp som du har gjort på mig i alla år.. trots många jobbiga stunder, så många gånger jag sårat dig och gjort dig djupt besviken så står du alltid kvar och stöttar mig, även när livsglädjen sjunkit till botten så ger du aldrig någonsin upp. 

Du ska veta att jag ser upp till dig som en en liten tjej ser upp till sin största idol, du säger att jag skulle kunnat få en mycket bättre mamma, men det är omöjligt, alla har sina fel och brister.. även du, men det gör dig till den du är och det är just den personen jag älskar så otroligt mycket att inget i hela världen skulle kunna ersätta dig!
Jag säger det inte för att jag måste, jag säger det enbart för att jag vill och för att det är sant, Det finns ingen mamma i hela universum som skulle kunna slå din godhet och kärlek. För mig är du den bästa mamma som finns!

Jag älskar dig så otroligt mycket!! <3




 


Fly away..

Dunkar musik, duschat, gjort mig iordning och hinkar vin "WOOOOH" (är på mitt tredje glas).. i väntan på Plupp.

Ikväll blir det Paarty party!! Äntligen. Ikväll ska jag ha så JÄÄVLA skoj så det finns inte!!!!!

Oo däär hälde jag vin på klänningen haha.. Tur att den är svart ^^



  
SKÅÅL PÅ ER..!!

Piss.

Då sitter jag här i min jävla ensamhet igen.. tyst och helt jävla dött! jag hatar att aldrig kunna vara själv, eller så hatar jag att mamma jobbar.. jag vet inte riktigt vilket av alternativen som stämmer. samtidigt som jag inte orkar/klarar av att göra det jag planerat på dagarna så klarar jag inte av ensamheten.

Ångest över lägenhetshelvetet har jag oxå, ligger det kanske alldeles för långt bort som många säger.. jag kanske inte alls fixar att bo där. är det meningen att jag ska ha den när det krånglar som det gjort, jag vill ha en etta med balkong.. men ska jag ta denna sålånge (jag får ju faktiskt inte så jävla mycket pengar i månaden och hyran ligger inte ens på tvåtusen) eller ska jag leta efter det jag verkligen vill ha direkt?? ska jag bo utanför stan eller ska jag bo mitt i??
 

Ska jag gräva ner mig eller ska jag fortsätta leva? allt känns åt helvete, pengar som bara brinner upp, ett liv som jag inte klarar av, ett mående som är i botten. Kan det överhuvudtaget bli bättre?

För varje dag jag faktiskt försöker ha ett liv så kostar det pengar.. VARFÖR????







Utseendefixering?

Ibland e jag rädd för att folk ska tycka att jag är alldeles för utseendefixerad.. Jag (nästan) hatar folk som verkligen är utseendefixerade och absolut inte kan tänka på annat.. men jag känner mig långt ifrån det.

Jag har hittat min sak som gör att jag mår lite bättre och känner mig lite frächare och gladare, jag tycker det är så grymt kul o fixa mig.. 
Jag älskar att måla och klabba, så varför kan jag inte likaväl använda mitt eget ansikte som "duk"? Det är ju inte så att jag aldrig skulle kunna tänka mig att vistas ute utan smink, långt ifrån.. jag gör det enbart för att jag tycker det är kul och att jag faktiskt kan må lite bättre av det!

Smink är för mig lite av en konst, sen om det inte blir så bra kanske, men övning ger färdighet!

Jag skulle dock aldrig vilja gå ut utan mina piercingar, då skulle jag likagärna kunna gå ut naken.


Mitt andra försök av akrylnaglar.. Ganska nöjd! Hamnade ju dock glitter överallt och på hela mig ^^










Äppelpaj med vaniljsås

Jag har lyckats ha ett "normalt" liv idag med.. underbart att ha saker o göra!

Först ett STORT plus till mig som lyckades gå en långis med doggarna imorse UTAN en ända tillstymelse till dåligt humör!! Var lugn och njöt av HELA promenaden! jag är stolt!!

Sen har jag och plupp haft en liten shoppingdag, hittade mest grejer till mamms ^^ 
Tillome lyckats skaffa hundvakt till fredag, då jag äntligen ska gå ut o ha skoj med några vänner, Längtar!!

Kvällen tillbringade jag hos Paulina med Jezzie, mumsat årets (decinniets) äppelpaj.. jag gillar vanligtvis inte äppelpaj, men denna är klart godkänd!! Så ta åt dig nu Paulina, det är inte många som lyckas med äppelpaj till mig. 

Imorgon blir det möte med BST igen. Jag vill ju ha lägenheten!!! Håll tummarna fortfarande...



Bild på gårdagens sminkning.








Lagt in räkningarna

Sådär.. då fick jag ett litet ryck att lägga in alla räkningar så dom drars i tid när jag väl fått in mina pengar. vilken inte var ett dugg jävla kul när jag väl blev klar, TVÅTUSEN jävla spänn ska jag leva på till nästa gång jag får pengar, och då är inte sommarkortet inräknat än som bara det kostar sjuhundra spänn!!

Varför varför varför kan inte jag va "frisk" som alla andra och kunna jobba o tjäna pengar!?
Det börjar suga mer o mer att inte ha tillräckligt med pengar.

Hoppas verkligen jag får denna lägenheten nu!!! HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!!








Färgsprakande söndag

Jag har suttit vid tradera många veckor nu.. i hopp om att jag ska få paletten till det billigaste priset som möjligt.

Men när jag var inne för en liten stund sen så fanns det bara sex stycken kvar och jag vågade inte chansa längre o eftersom jag får in pengar på mitt konto vilken dag som helst så klickade jag faktiskt hem denna underbara
Palette 120, så snart fylls min vardag av färgsprak!! 

LOVELY!!!


 







Shutter Island

Jag och en vän hade filmkväll igår vilket resulterade i denna film, Shutter Island.

Ibörjan kände jag väl att den va lite halvkass och att den inte alls va min filmsmak men den blev snabbt mer intressant och ju mer jag kollade desto bättre blev den, dock väldigt konstig o lite "hoppig" tills man fattar hur filmen hänger ihop. 

Jag tycker iaf absolut den är sevärd!! Kanske inte för folk som vill ha glasklar handling i filmen, men annars tycker jag absolut du ska se den!

 


Huskvarna Marknad.

Idag har jag vart en lycklig tjej.. Jag har haft och göra hela dagen och vart en normal människa!

Jag har duschat, vart på soc, hämtad av Jezzie o Paulina.. hämtade mina vovvisar, vidare o hämta jezzies lover o sen marknad.. fattig som en lus men skoj hade jag!! o mina bebisar har vart megaduktiga trots att Blixt föddes utan tålamod att kunna stå still. Hundar hit och människor dit, överallt.. men inte överdrivet mycket skäll och inga ihjältrampningar heller.

Munk blev det med, inget torg/marknad utan sockermunk till bebisarna <3

Sen blev det lägenhetstittande.. och jag är helt såld!!! Finare lägenhet med billigare hyra finns inte!!
Du får hålla dig till godo med min fina^^ skiss så länge, på måndag är det jag som springer till hyresvärden.

Håll Tummarna!!!!

Resten av dagen har jag spenderat hemma hos plupp med hembakad pizza och vovvegos.










Snäll plupp.

Min söta pluppi har hjälpt mig lite med bloggen idag, bland annat fixat mig en Bloglovin (som jag tydligen redan skaffat mig för längesen) och med min Header. jag är riktigt nöjd och den är inte längre så klottrig. Jag tror jag trivs helt enkelt!







Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Nagelpill

Idag har jag pysslat med naglarna i princip hela dagen.. gav akrylet en ny chans, självklart kan det omöjligt bli perfekt andra gången även att jag vill det. får försöka skaffa mer tålamod! Naglar blev det iaf och just nu med guldglittriga tippar, får se hur länge det får sitta innan jag tröttnar. Bilder kommer imorgon.

Klockan har lyckats bli alldeles för mycket igen.. så nu blir det krypa ner under täcket och sova! Natti.









Plågad.

Jag plågar min själ i ensamheten.. tills blodet fyllt allt mitt tomrum, tills tårkanalerna svämmat över alldeles för många gånger, då ingen längre vill vara min vän, ingen ens minns vem jag är. Jag sitter här och låter det som skulle bli mitt liv bara ticka förbi.. ska det alltid förbli såhär?

Nysnerver i näsan.

Tomt i huvudet.. jag hade ju massor jag skulle skriva alldeles precis nyss. hopplöst!

Jag trodde jag hade blivit frisk.. men jag bedrog mig troligtvis, idag har jag nysit.. jag ljuger inte om jag säger en miljon gånger!! Jag har en nysnerv som sitter i kläm i vänstra näsborre, den pulserar och tillverkar snor.

Det var möte idag med Hasse, LSS handläggare, kontaktperson från försäkringskassan, min terapeut, mamma och mig.. om BST, troligtvis kommer jag få det vilket känns helt underbart, Hon från försökringskassa sa oxå att jag redan nu kunde börja leta lägenhet eftersom min aktivitetsersättning är på gång den med. Det känns som jag kan få ett liv, ett normalt, fungerande liv, äntligen. Det känns obeskrivligt underbart!!
Sen Hasse kom in i bilden har det hänt mycket positiva saker.. Att söka personligt ombud ångrar jag inte en sekund! känns lite surt bara att allt detta inte kunde hänt för ett & ½ år sedan.. då kanske hela min situation skulle sätt helt annorlunda ut idag, men jag är tacksam över att det händer nu än inte alls. 

Det är mycket saker som snurrar i huvudet nu och jag funderar.. eller mamma har funderat lite smått på om jag skulle börja med medicin igen. Jag kan kanske känna att mina humörssvängningar är åt helvete just nu.. men jag vill inte leva avstängd heller. Kanske något mindre känslig än vad jag är just nu, när jag kan börja gråta för en söt liten blomma.. Jag vill hitta ett mellanting, men jag vet inte om det är lätt med en medicin.

Teorin har jag åtminstonde kommit igång med bra nu. Fjärde dagen och jag sätter mig automatiskt med det, utan att någon tjatar. Det är ett framsteg! 

Jag får försöka, som min förra terapeut Lillemor alltid sa.. hitta silverstänken i vardagen, det är dom som lyser upp det hela. Jag får försöka göra det.
   









Blivande hemmafru, Kanske.. kanske inte.

Jag har haft sånt baksug i fingrarna det sista. Mest på att baka kladdkaka.. och så blev det även idag!!
Kladdkaka Alá Emlan fick det bli idag.. lite smålyxigt sådär på söndagseftermiddagen! (usch, börjar låta som en tråkig jävla svensson.. Neej, Härdstedt ska det vara.. tokigt och galet, då är det som bäst!)

Jag gillar faktiskt att baka och klabba och får jag säga det själv så har jag faktiskt lite talang för det.. när jag själv vill, annars är det bara tråkigt!!



(Blev ganska bra bildkvalité för o va mobilbild)


Nej, nu får det nog bli sängen om jag ska orka upp till terapin imorgon!! Natti alla.







FUCK YOU!

Jag är trött på att vissa tycks tro att dom kan behandla mig hur som helst.. jag är så trött på det att jag skulle vilja spy honom rakt i ansiktet!! be honom dra åt helvete o åtminstånde försöka leta upp lite respekt mot andra människor på vägen. IDIOT skulle jag vilja kalla denna människan. Du sitter och klagar över att du aldrig får en flickvän, att ingen vill ha dig. TRO FAN DET när du beter dig som ett jävla ARSLE!!

Mig lurade du för sista gången nu! jag har lärt mig vad du går för.. du tänker enbart med din förbannade kuk, fortsätt med det och du kommer ruttna ensam!!

Jag vet att jag är värd så jävla mycket mer än den skit du gett mig hitills. Så Tack och adjö!!!









När man minst anar.

Satt o pluggade teori (jag är grym på det ;)) på altanen innan idag när det helt plötsligt började spelas massa utländsk musik längre bort på gården..  

Jag blev skitnyfiken o var tvungen o springa ut o kolla (jag som själv älskar nyfikna människor) o det visade sig vara det jag trodde, ett stort utländskt bröllop med massor av folk i fina klänningar. När jag stod där så kom killen från behandlingshemmet/stödboendet jag trott spanat in mig lite ett par veckor tidigare faktiskt fram och började prata.. Jag blev blyg o tyst som vanligt o ville helst gömma mig under asfalten ^^ inte nog med det så sa han till mamma att han sett mig flera gånger (när jag vart ute med mina småmonster o fått ett antal hypervredesutbrott) o att han inte kan undvika o kolla efter mig då jag är så vacker. Jag antar att jag blev illröd som en solbränd gris i ansiktet o tappade helt o hållet kunskapen om hur man håller ett samtal!! 

Det komiska är ju att han kommer fram då jag ser som HEMSKAST ut sen jag flyttade in här, ett halvt kilo smör i håret, oborstade tänder, rosaflammig i hela ansiktet efter gårdagens galna impulssminkning och bortrakning av HELA ögonbrynen o inte duschat på en vecka. Jag kände mig smått obekväm!! 

Det slutade ivarjefall med att jag fick hans nummer, så vi får väl se vad som händer. tyckte ju dock det var lite läskigt att han bara kom fram så.

Känner mig lite piggare idag faktiskt.. var ute på en långpromenad me mamms o vovvarna innan, vi gick över HELA Öxnehaga, det är så fint ute med alla blommor :)

Gårdagens impulssminkning

       






03:44

Klockan har blivit ALLDELES för mycket!! det är inte bra, men alla dessa headers hit o dit gör mig tokig och jag kan inte sova förens jag blivit nöjd, jag vet inte om jag är nöjd nu heller?!

Antar att jag försett mig på hela designen och helt enkelt inte ser hur den ser ut. den e snygg i PS.. men inte nu, den ser alldeles för enkel ut!! Bläää.

Nu skiter jag i allt vad datorer och internet heter och går ut o skvätter hundarna sen kryper jag ner i sängen.







Hade nog tur trots allt.

Mina underbara små kräk busade i soffan idag.. där jag ställt min dator för att snabbt göra ärenden på toa ^^ Tydligen inte snabbt nog, för det hörs ett duns från vardagsrummet och jag inser att det nog var min älskade dator..
Visst var de det, undersöker den varsamt och noga och hittar inget fel!!...

Tills jag ser att den inte laddar trots att sladden är i, drar ur sladden och ska sätta tillbaks den igen, DÅ FASTNAR DEN INTE!! sitter och försöker i flera minuter att få fast den men lyckas ju fan inte. Piggen i laddningsuttaget är BORTA. Försöker pilla själv men det är omöjligt, det är ju bara lämna in den.


Väl på Elgiganten, får jag reda på att min plånbok kommer gapa tom i flera månader om jag ska få det lagat, eftersom hela moderkortet tydligen måste bytas ut.. (om det överhuvudtaget är någon idé) 3500:- Yey!! hon klickar fram kvittot på datorn och läser, att jag tydligen har försäkring på datorn. 

Öhum.. jaså?... JAA, det har jag juu!!! 

Så den stora oturen vändes till riktig jävla tur och min plånbok slipper vara hungrig i flera månader. Försäkringen täcker tydligen allt, anser reparatören att kostnaderna för ett byte blir lika dyrt som nytt så får jag en helt ny dator.

ME VERY HAPPY!!!

Dessutom vann jag 25 kronor på trisslotten jag köpte!! detta blev trots allt en liten turdag!! Förkyldningen vägrar dock släppa, men jag kan ju inte begära för mycket..








Tragiskt.

Måste säga att dokumentären var intressant och bra.. men tragiskt/hemskt att folk kan operera sig så fruktansvärt många gånger utan att se ett stopp på det, missbruk finns troligtvis inom allt!

Nu blir det sängen för min del!! och toa, annars sprutar det ut genom öronen snart ^^

Natti.








Snor i överflöd.

Min näsa o jag är fortfarande dunderförkylda. Det är verkligen inge kul längre!! jag vill bli frisk och kunna andas med båda borrarna som alla andra!!

För att underhålla mig själv medans alla andra har ett liv o sköta så har jag pillat lite med headern (IGEN), jag har massa idéer men det blir aldrig precis som jag vill ha. så får väl nöja mig med det jag lyckats knåpa ihop. 

just nu fastnade jag i något sjukt tvprogram om en man som letar efter de största brösten i världen. Finns folk till allt ^^ 

Efter det blir det alvedon, nässpray/saltlösning, honungste, kuddar, snorpapper och sängen!!
 








Dunderhonung.

Jag hatar o sova när jag är sjuk!! Jag vaknar och tror att jag ska dö av syrebrist o allt annat hemskt, livet känns verkligen megapest när man har vinkorkar i näsan ( önskar nästan mer att jag faktiskt hade vinkorkar i näsan än att det bara känns som jag har det) den jävla skiten som bestämt sig för att occupera min näsa går ju fan inte ens ta kol på med nässpray och saltlösning!! JAG DÖR!!

Nu sitter jag i varje fall i min säng med en stoor mugg honingste i hopp om o bli lite bättre!!











Luckyluu..

Lalalaaala.. jag sitter i världens finaste rum, med världens finaste vovve sussandes bredvid mig i världens finaste sängkläder (Leeopard<3) o väntar på att mamms ska komma hem från tidningarna (kanske ska ta o leta fram min mobil så jag hör när hon ringer oxå), då blir det Tee och Macka, sen ska jag lägga mig o soova tills jag vaknar imorgon ^^ <3

En välbehövlig förändring.

Jag vet inte om det var på impuls, men mitt rum är ommöblerat.. Jag känner mig på något konstigt sätt väldigt fri. jag kan andas igen.. slipper den hemska känslan av att vara instängd, har ingen aning om det bara sitter i mitt huvud eller om det faktiskt var ett fängelse här innan. Tavlor och saker som bara stått och dammat innan har faktiskt kommit upp nu, tack vare mammas förtjänst!! 

Jag hoppas jag kommer trivas nu och att det inte bara blir "den första veckan för allt är nytt", jag vill trivas här tills jag hittat mitt eget krypin igen, tills det är dax att lämna boet för andra, och sista gången! 

Jag ska göra ett gott försök att inte låta grannarna få förstöra allt för mig, utan att jag faktiskt ska kunna må någorlund bra här.


Fastnade föresten i en film på ettan när mamma ville att jag skulle kolla bilden på tven. Jag blev helt förälskad (när jag hoppade in mitt i) och hittade filmen på CDON.COM för endast 59kr. Synd bara att jag är totalpank just nu. 

 










Invarderad av baciller.

Att inte helvetesförkyldningen släpper??

Jag fattar inte varför allting ska gå mot oss hela tiden istället för med oss en enda gång.
Jag hatar o vara hemma, minsta lilla ljud får mig att vilja spy och gräva ner mig flera hundra meter under jorden, drömmarna har blivit mer störda än någonsin, varenda jävla natt plågar de mig!!! Varför? Alla sjuka drömmar har kommit mycket oftare sen vi flyttade hit.. ska det aldrig bli lugnt någonstans?
Längtar tillbaks till min lägenhet, trots att grannarna där var sjuka i huvudet så kunde jag ändå låsa in mig och ta skydd, gömma mig för omvärlden. det kan jag inte här, jag kan inte ens finna mig själv här. Jag vet inte alls vem jag är längre, Jag trivs åt helvete här uppe!! Jag kan känna mig någorlunda fri och glad när jag är hemmifrån.. Hemmifrån?? Jag kan inte vara borta från något jag inte har, jag har inget hem.. jag har bara någonstans att skyllda mig från kylan, något slags förvar tills jag funnit mitt liv igen. Vilket det just nu könns som jag aldrig kommer kunna göra igen.

Drömmer drömmar hela tiden där jag är död, där jag går runt och ingen ser eller hör mig, där jag inte kan göra någonting då jag bara går runt som ett spöke. Jag vågar knappt sova.

 








Illusioner av ett liv

Mår jag relativit bra, eller är det bara illusioner?
Fejkar jag hela mitt liv för mig själv.. Ibland känns det som jag vill må dåligt, det är jag! jag kan inte vara frisk, det går inte! alla dessa jävla nätter med självhat, ångesten som plågar mig till max. det är vad som är min trygghet! när jag inte vet vart jag ska göra av mina händer för att inte göra misstag, det är vad jag kan identifiera mig med, allt annat känns bara så fejk!!! 

Går det verkligen må bra när man mått dåligt hela sit liv? hur fan ska man kunna veta att man mår bra när man aldrig gjort det? det är ännu sjukare!!

Jag kanske helt enkelt inte är redo att stå naken inför verkligheten??


 

Mirakel.

Satt i soffan innan och fick lust att rita lite. Fick sån inspiration efter sista tatueringen jag gjorde att jag ville testa något liknande fast större. Helt gjord på frihand.

Jag vet inte om jag är klar med den då det bara blev en liten kladd.. men den ska säkert gå att fixa till något riktigt snyggt.


Mobilbild, fråga mig inte vad som hände med bildens kvalite?


Är riktigt nöjd, då jag aldrig har tecknat/ritat i hela mitt liv fören nu!







Lyckliga dagar...

Ibland blir man faktiskt lite lyckligare av att shoppa. Man kommer iaf hemmifrån lite och slipper känna sig inlåst i sitt eget hem.  Blivit väldigt mycket jag och mamma har hittat på det sista dagarna, I Like It!! 

Efter att jag vart med mamma hos optikern idag, där jag förövrigt hittade (Jag skojar inte) världens snyggaste glasögon, surt bara att jag inte behöver glasögon. (är ifs väldigt tacksam att jag slipper allt vad glasögon, linser, synundersökningar hit o dit heter. Men saker blir roligare när det inte är ett måste/tvång, därför vill jag ha ett par snygga glasögon!! Just för "syns" skull) 

Sen bar det av till second hand.. där hittade vi alldeles för mycket grejer. eller mamma hittade, och jag blir så glad när hon faktiskt unnar sig saker, visst var det begagnat.. men det var sprillans nya kläder!! FYND TILL TUSEN!! det är verkligen inte ofta hon tar sig råd och unnar sig något, medans jag tycker jag är värd att unna mig saker hit o saker dit hela tiden.. värd det kanske jag inte är alla gånger, men jag gör det ändå. 
Men att se mamma göra det värmer hela mitt hjärta, det är något speciellt att hitta på saker med mammsen. Jag älskar det! <3

Jo, i en av second hand butikerna hittade jag en "låda/ask/förvaringsgrej", vilket blev perfekt till mina tattoosaker, äntligen ska jag få lite ordning på alla prylar!! En skitsnygg hylla hittade jag med, som jag oxå tänkt ha till tattoosakerna, fast mer till färgen, agrigatet, sprayflaskorna mm. en svart "lack" hylla.. samma form som cd/dvd hyllor. bara 25kr!!! Helt sjukt. så fyndat kan ingen säga att vi inte gjort idag.
Fick föresten hem min tattoobeställning idag med, så nu blir det gadda av!! 

För övrigt fick jag ett par snygga sommarskor av mamma igår, eftersom jag blev så grymt avundsjuk på mammas alla snygga svarta högklackade skor med nitar och grejer på. Brukar aldrig hitta skor när jag verkligen vill hitta, men det gjorde jag igår.. dom satt tillomed bra på mina stora klumpfötter!! 
Tänk vad snygga skor jag kommer kunna ha efter OP. Det gäller att spara innan jag lägger mig på OPbordet om ett år!

Nu ska jag slöa lite till innan jag sluter ögonen för idag.
 






 






Godnatt.

På bättre humör nu efter att ha läst lite GBPOP bloggar ^^ 

Nu blir det kudden!! Natti.



  







...

Natten sätter sina vassa klor i mig, vägrar släppa taget, plågar mig uttmattad till omöjlig sömn.
Jag hatar det, jag hatar det, JAG HATAR DET. HELVETE.


Glitter i vardagen <3

Fick ett ryck att fixa mina naglar igen.. så fruktansvärt tråkigt när dom e hackiga, korta o fula. så jag limmade på lite naglar, blandade svart och silverglitter o resultatet blev FIINT, enligt mig iaf!! :D










Övning ger färdighet?

Jag har insett att det bara är jag själv som styr hur bra "tatuerare" jag ska bli!!

Mari, mamms jobbarkompis har vart på besök här idag, massa prat o fika i solen på altanen, men som ganska snabbt gick över till nålar, färg, smärta och konst.

Hon blev en tatuering rikare.. och jag blev otroligt nöjd!!
Hon fick agera testkanin för min första tatuering med skuggning.. resultatet blev över förväntan och hon blev nöjd!

Under veckan som gått har jag själv skaffat en ny liten tattoo, i form av våra hockeyhjältars logga, Mest för skoj skull!  














Bajs.

Jag har hittat mitt drömhus!! Hade jag bara haft fast inkomst och kunnat ta lån skulle jag köpt det med en gång (eller om jag var miljonär) skulle vara underbart med ett eget hem, något jag har tills jag säljer det, något ingen annan hyr ut, utan mitt eget!!
Jag vill ha ett litet hus på landet, ett mysigt.. men ändå "modernt", o inte jätte långt från stan!

Men det är bara drömma och glömma!!









"Guldfest" och en JÄVLA massa annat.

Jag och Sussi tog oss en minisväng in till stan i onsdags för att få en skymt av hjältarna, blev dock inte mýcket och mitt kamerabatteri dog självklart med..

Det blev en mysig runda i stan istället, fika på subway.. godis på hemmakväll och promenad och massa prat genom halva stan. Myskväll helt enkelt!! :)



Mitt huvud är fullt med tankar men inget vettigt kommer ut ur fingertopparna. Känner väl mest att jag vill klaga och vara allmänt deppig, men inte ens det klarar jag. Allt är väl ganska skit just nu och jag vill helst av allt bara försvinna härifrån, Men allt är ju så jävla svårt.

Det ända är väl att fortsätta kämpa upp för det jag för bara några dagar sedan hade tagit mig upp ur. Meningen med livet skulle jag bra gärna vilja veta någon gång!
Att gång på gång behöva trilla ner och kämpa sig upp börjar bli åt helvete påfrestande, känner ingen som helst mening med att hålla på så, känns som att springa runt i ett hamsterhjul. Jag har tröttnat!

Jag försöker ju (eftersom jag inte hade tänkt lägga mig ner och dö än) ändå leva (de dagar jag inte sover bort) o hitta på saker, Försöker tatuera lite.. pillat lite med naglar. betalt alla räkningar.. ellos, mobil, hyra, el.. bla bla bla. lyckades tillomed klämma in en liten beställning tattooprylar oxå, men nu är jag väl mer än luspank och månaden har inte mer än börjat ^^  


Går bara o väntar på måndag och DBT så mitt liv kan börja igen.








Jag vill tatuera mina ögonbryn nu!!

Godnatt









Ner i rasande fart.

Det är sjukt hur fort allt bara kan rasa som man byggt upp, rasa så totalt att allt jag kämpat för de sista året höll på o gå riktigt fel!!

Men på något sätt lyckades jag ändå sätta stopp för det, precis i rätt tid. Rädd har jag vart, men aldrig såhär rädd!

De sista dagarna har vart jobbiga, men jag har hanterat dom otroligt bra!

Så, vart är min Guldhjälm??








RSS 2.0