My Little Pony

När man som minst anar det så händer det faktiskt posetiva saker, även i min värld! Underbart.

Jag har haft fullt upp de sista dagarna och jag känner att jag faktiskt börjar få rätsida på mitt liv.. åtminstonde lite grann. Kunderna blir fler och fler, vilket betyder att jag måste planera mina dagar och veckor, bestämma själv när jag behöver vila och när jag kan köra på. det känns oerhört coolt!!

Idag har jag flängt runt med mamms på A6 och införskaffat ett hemmabiosystem o sprang på billiga och riktigt snygga svarta ramar som ska upp i tattoorummet. sen bar det av till sara och äntligen få min My Little Pony på benet, som jag har väntat o längtat.. och nu sitter den där, som ett evigt minne av en helt underbar och unik människa, det bästa med hela ponyn är att hon själv har tatuerat dit den. Jag ÄLSKAR den redan!!


 



Tack sara!!

Gekås och Halmstadtrip

Igår var jag, Plupp och hennes mamma på en halmstadtrip då plupp skulle kolla på studentrum för hennes år på högskolan där nere. Självklart blev det en sväng till Ullared och Gekås oxå, en snabb sväng må jag säga! men jag hittade nästan allt jag sökte ändå :)

Utöver detta hittade jag lite Trosor, Leggings och tattoogrejer.







Slänga 1200 TON kött per år, samtidigt som folk svälter.

Jag har frågat mig just denna frågan ett tusentals gånger.. o nu gör jag det igen (med vetskap om att inte heller denna gång få svar) VART FAN ÄR SVERIGE PÅVÄG??

För någon dag sedan sändes ett program om hemlösa och hur dom kan få mat, om dom skulle få mat om de skulle komma helt totalt utsvultna strax innan de stänger (vet inte riktigt vilka ställen det gäller) och be om en bit mat av det som finns kvar. Men det skulle dom inte få.

Idag har dom repotage om hur matbutiker slänger flera tusen TON kött per ÅR för att deras polecy är att varken rea ut eller skänka maten till tex uteliggare/hemlösa.

JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD NÄR JAG HÖR SÅNTHÄR!! Snälla sverige.. ändra era jävla lagar NU!!

Skulle jag ha tillräckligt med pengar/resurser/kunskap skulle jag försöka göra allt jag kunde för att starta något för uteliggare/hemlösa (de som behöver hjälpen) för att de ska kunna få mat! Men jag har ingen aning om hur man går till väga. Men sverige (politiker och alla andra höga personer) borde väl iallafall veta hur man gör, och pengar och resurser har dom ta mig fan!!


Jag skäms mer och mer för att bo i detta jävla MESland!!


Att lite klet kunde göra underverk..

Men Lumenes eyeprimer gör verkligen just detta!! alltid när jag sminkat mig med ögonskugga.. så vips, efter en halvtimma är allt som utkletat och lagt sig i "ögonlocksvecken" o är inte alls som det var då jag kollade mig i spegeln när jag fixat det sista.

Men att bara kleta på lite eyeprimer från Lumene gör att min make sitter.. precis som den såg ut när jag lagt den, och det mest fantastiska är att min budget120palette från tradera är omtyckt igen, pigmenten kommer verkligen fram mer med eyeprimer!! JAG ÄR FRÄLST!!

Så för att min make (ögonskugga) ska sitta bra och framhäva pigmenten mer så kletar jag först in hela ögonlocken med lite primer, väntar bara en liten, liten stund.. sen fuktar jag penseln lite mot kranen o ser till att den inte är allt för blöt, sen leker jag loss med paletten.. och "duttar" på skuggan istället för att göra "penseldrag". blir helt perfekt!!! 

Resultatet efter visserligen bara sex timmar (men dock fem och en halv timma mer än vanligt, med en trevlig grillkväll och VÄLDANS massa skratt värme och svett) JAG ÄR OTROLIGT NÖJD!!
 


Grillning och skratt

Jag minns faktiskt inte när jag skrattade såhär mycket sist, bara det säger väl att min kväll har vart totalt underbar!!! Sara och hennes vänner är verkligen ett "folk" av annan sort.. en underbar sort, man kan vara precis som man vill och man blir ändå accepterad. Resten går inte förklara.. det måste helt enkelt upplevas!

O i allt skratt och skoj så glömde jag helt bort att min kamera låg i väskan, men ibland är det nog bättre att ha minnena i huvudet än på kort.

Nelly.com

Nu har jag precis beställt två överraskningar till mamms, det skulle blivit tre (självklart hade mammas storlek tagit slut i de snyggaste paret jag lagt i kundvagnen.) Hoppas bara hon blir glad av de andra två :)

Hon behöver uppmuntras lite när hon har det jobbigt och jag hoppas en spontan liten present kan få henne lite gladare iaf.



Kosmetisk Tatuering

Jag har funderat länge på att tatuera mina ögonbryn. men är ändå lite feg när det gäller just i ansiktet.. sen vet jag inte hur de kommer bli efter operationen när jag gått ner i vikt, om mitt ansikte förändras mycket och därmed ögonbrynen.. att det kanske inte blir bra då.
 
Men tänkte se om jag kunde dra med mamma till Sköna jag inne i stan på fredag och iallafall prata med dom.. billiga verkar dom vara mot andra som kan ta upp till 5000:- för att tatuera ögonbryn.

Sköna jag tar "endast" 2000:-

Värt att kolla iaf :)

Nu blir det kissa, krypa ner i sängen och förtrolla mitt rum till Forks och Bellas otroliga kärlek till Edward.




Pimpad och klar

Jag fick mitt pimp idag.. vilket jäkla pill det var, o framsidan blev inte alls lika bra som jag förväntade mig. Däremot blev baksidan med döskallepimpet skitläckert!!

Funderar på att pilla bort på framsidan och bara låta det vara pimpad bak och på sidorna. (framsidan känns som en stor "legobitstelefon") Vad tycker du?

Sugen på att göra din Telefon/Mp3/Laptop (eller vad du nu kommer på) till en riktigt godisbit, besök http://www.pimpify.se/ o njut av alla söta glittriga saker!!




Nelly.com

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Pimpa mobilen

Jag har blivit helt galen i glittriga telefoner det sista.. o nu när jag har lite extrapengar så unnade jag mig faktiskt lite glitter till mobilen i form av dessa..


(klicka på bilden för att komma till sidan)

Är det rätt att vissa hundraser ska förbjudas när de är ägaren som är felet?

Jag tycker det är sjukt.

Visst, förbjuds dom så kan inte fel ägare skaffa dom.. det är en bra poäng.
Men se istället till att rätt ägare skaffar hunden istället för att förbjuda rasen. Jag tycker det gäller alla djur, alla djur kan råka ur för fel ägare.. men inte kan man förbjuda alla djur bara för det!!

Så istället för ett förbud så borde ägaren kollas upp innan Han/Hon skaffar ett djur!!

Djuret ska inte behöva lida för att ägaren är fel!!

Tycker du som jag så skriv på ditt namn i namnlistan för att försöka påverka detta beslut!!


(Bilder tagna från Google.com)



Invigt rummet

Fanny fick äran att inviga mitt nya tattoorum igår.. sen dess har jag haft fullt upp här inne, o det är såå kul. o visitkort delas ut som aldrig förr, antar att det är ett tecken på att mina kunder hittils är nöjda.

Ska jag vara ärlig så känns det så sjukt overkligt, jag har hittat något jag verkligen brinner för.. och folk tycker om det jag gör. Trots att jag inte riktigt fattar vad som händer så njuter jag som aldrig förr!!









TwilightBeroende ^^

Jag har verkligen vart som fastlimmad i min Twilightbok nu de senaste dagarna.. och till min förtvivlan märkte jag att jag bara hade två.. endast TVÅ kapitell kvar i första boken.

Eftersom mamma jobbar hela helgen nu och jag inte har en aning om när Herr Ångest tänkt att hälsa på igen så var jag tvungen att ha andra boken..

Jag gick från ICA MAXI med alla tre kvarvarande böckerna i serien.
Jag får nog erkänna.. Jag är en Twilightnörd!! BUT I LOVE IT!!


Stor, större, störst.

Mina örsnibbar blir bara större och större. det var inte länge sedan min högra örsnibb va mini och alltid skulle krångla såfort något trycktes in i hålet, men nu.. nu är den stor!! och större ska den bli..

Det jobbigaste är att det känns som att sova på två stora pinnar.. mindre bekvämt. men sover gör jag ändå!!





Jag är beroende.. helt såld!!

Hela gårdagen låg jag på gården och njöt i solen.. med Twilightboken. jag började läsa den för länge sen.. men sen har den bara blivit liggandes bredvid sängen, men igår tänkte jag att ångesten kanske kan försvinna någorlunda om jag lägger mig och läser.. det gjorde den, och jag är helt klart beroende nu!!
Jag kommer inte kunna fortsätta leva när sista filmen av Twilight serien är sedd!!


Mina visitkort

Låg vid dörren när jag vaknade idag.. det är helt sjukt va snabba fujidirekt.se är. I LOVE IT!!
Bra kvalité och superbilliga vad mer kan man begära!!

Jag brukar alltid få massa reklam om gratis visitkort på vistaprint.. men när man väl är klar och ska beställa så blir plånboken genast tom ändå. Varenda jävla gång!! Så jag kom istället på ett smart sätt (är nog absolut inte den första) att designa egna i PS [väljer storlek 8*4,5cm] när jag är klar med designen klistrar jag in visitkortsdokumentet i ett nytt dokument i PS [väljer storlek 10*15cm] när jag är klar, sparar jag det och framkallar vanliga foton hos fujidirekt [i storlek 10*15cm] och skär sen ut visitkorten själv ur fotot.












Detta tycker jag är riktigt smart.. och desutom kul o få tillverka en stor del av dom själv :) 

Jag beställde 100st foton [0,49 öre st] med 3st visitkort på varje.. sammanlagt med frakt gick alltså 300st självdesignade visitkort på endast 78kr = SOM HITTAT!!!

 


Beställda

Sådär.. då va mina visitkort beställda och kommer förhoppningsvis denna veckan!! Håll tummarna!!

Nu ska jag soova.. :)


YEEEEEY

Äntligen funkar AutoFokusen på min Nikon D40 igen.. IM HAPPY!!

fråga mig inte hur jag gjorde.. jag pillade lite bara ^^  

Wounderful day

Idag har vart den bästa dagen på länge!! (jag vet att mina humörsvängningar e störda)

Vart och gjort klart tatueringen på bröstkorgen.. nu ska den bara läka! Efter det bar det av till Hundhagen o leka.. eller, mest sniff o kissning.. ett snabbt dopp i rocksjön (för bebisarna) o sen snabbtripp till några affärer för poolvårdskit.. vilket var slut ÖVERALLT!! Sen blev det BST och promenix i skogen, bland alla J***a hästflugor som bet mig i handen. 

Precis när vi kommit hem KOM DET EFTERLÄNGTADE REGNET!!! o jag spraang ut o bara njöt av alla regndroppar ^^ 

Senare blev det A6 och jag fick ögonprimer (med foundationpensel på köpet) och sandaler av världens bästatse mamms!!

Nu har vi kommit hem o tagit det lugnt o just nu sitter jag o försöker fixa så jag kan framkalla mina nya visitkort (tredje designen^^)


(Jag hatar verkligen detaljerade inlägg om vad man gjort hela dagen, men eftersom jag haft en sån underbar dag så var jag bara tvungen!!)








Jag fattar inte vad det är för fel..

Jag har legat här med ångest hela dagen, enda sen jag vaknade.. slog ett öga på pärmen innan som jag inte fören nu sett är tjock.. jag menar TJOCK!! den är verkligen överfull av papper. Men tar jag och kollar i den..? SJÄLVKLART INTE!! jag vill bara dra täcket över huvudet och försvinna.. men gör jag det så fylls hela sängen av svett.   

och jag kan inte för mitt liv förstå varför grannarna måste gå extra hårt med hälarna i golvet just idag.. varför ungarna måste plinga på en gång till efter att jag sagt att jag vill vara ifred, varfär någon främmande kärring måste plinga (och sedan knacka) på. eller varför hundarna ska skälla för minsta lilla andetag.. JUST IDAG!?? när jag ligger med huvudet full med både ångest och huvudvärk!


FÅR MAN SLÅ IHJÄL GRANNAR?? NU GÅR DET JU FÖR FAAN SNART HÅL I GOLVET!!! AAAARRCHHHH!!!!!!!!!!!!!!!

kan inte ALLA bara låta mig vara JUST IDAAG!!??

Min TattooBlogg

Där kommer jag uppdatera nya tatueringar jag gjort, priser mm.

Kika gärna in och släng en kommentar om vad du tycker om sidan och tatueringarna :)

(klicka på bilden för att komma till bloggen)

Kriterier för Gastric Bypass

Jag hittar ingen supersida med information.. men du Anonyma som komenterat och undrar, kolla denna sida! annars sök Gastric bypass på google och kolla runt om du hittar något du finner bra! Lycka till! :)

Ensam.. igen

Det var ett tag sen jag var ensam nu.. ensam hemma utan mamma, inneboende eller grannar. jag fattar inte varför det alltid känns som jag blivit brutalt överfallen av ensamhet, när jag vetat om det flera dagar innan.
Men det känns som en hård käftsmäll när jag inser att hela dagen kommer jag vara själv. Varför?

Jag har stängt in mig i två timmar från omvärlden, suttit vid denna oerhörda dumburk.. smällt i mig godis och dricka.. trots att jag snart spyr av illamående.

Efter att grannen var här precis och tog upp lite fler tattooidéer tog jag mig faktiskt i kragen och satte mig här ute på altanen.

Men det är fan svårt att bryta negativa vanor!!


"Expedition Tattoorum" SLUTFÖRT!

Sjuukt!! och det har inte ens vart jobbigt.. okej, målandet var väl inte helt ojobbigt, men det är ett helt annat rum!!

Och det är mitt rum. Mitt alldeles egna tatueringsrum!!

NYP MIG I ARMEN...

Det som är så extremt jobbigt är bara att jag har sånt fruktansvärt dåligt samvete över att mamma har fixat ALLT i detta rum.. i köpväg! hur ska jag någonsinn kunna ge tillbaka, inte i pengar.. men i tacksamhet, ja.. i allt. Men jag får väl helt enkelt försöka tro på henne när hon säger att det bara är kul att kunna hjälpa mig. Men jag känner att min tacksamhet, glädje och lycka aldrig kommer kunna slå dessa höjder av vad hon gör för mig.

HON ÄR VERLKIGEN HELT OTROLIG, JAG ÄR SÅÅ OERHÖRT TACKSAM FÖR VARENDA SAK HON GÖR FÖR MIG, UTAN HENNE SKULLE JAG ALDRIG STÅTT DÄR JAG ÄR IDAG.. OM JAG SKULLE STÅTT UPP ÖVER HUVUDTAGET.
JAG ÄLSKAR HENNE ÖVER ALLT ANNAT PÅ DENNA JORD!! <3 



Idag har jag haft ett LIV.

Jag har ringt viktiga samtal till telenor och vätterhem, pratat med Hasse och ringt och fixat nya recept på medicinen som ska hämtas imorgon, fikat med Sara, hennes busfrö Benji och hennes pojkvän. Sen blev det en låångis med vovvarna och bst!! :)

Varför kan inte alla dagar vara såhär bra?

"Expedition Tattoorum"

Jag gick upp när mamma började jobbet idag, vilket blev runt halv nio. Men inte kunde jag sova vidare när jag visste vad som väntade på mig i rummet brevid.. Färg, massor av färg!! 

För äntligen har jag fått fingrarna ur och faktiskt fixa till rummet till mitt tattoorum. 

Det finns bara två ord för att beskriva.. BLÖTT OCH VAARMT!!! (tur att mammi köpt svallkande pool)


Innan "Expedition Tattoorum"


Min snygga Målaroutfit
 

Under tiden




Efter "Expediton Tattoorum" DAG 1.





Pagoni.se

Mamma kom med den smarta idén att köpa en bokstavsberlock till vovvarnas halsband för o se vems som e vems nu när dom fått nya och likadana koppel.. jag sökte lite och hittade små söta bokstavsberlocker på Pagoni.se självklart var miniköpgränsen på 60 kronor, så jag passade på o köpa lite smått o gott i form av några berlocker (till mig o min söta mamms) och fimolera så jag kan göra fler töjsmycken.. o billigt blev det!! Endast 65 kronor o FRAKTFRITT :)


Jag älskar att vakna

När jag får vakna av att mamma kommer in med ett litet paket med dessa i.. ÄNTLIGEN!!!

Grannen var föresten här för en stund sen och betalade ena tatueringen från igår.. o sa att jag kommer få att göra nu framöver vilket jag bara blir glad för!! så hon gick härifrån med ett antal visitkort som förhoppningsvis kommer bli till användning!! tänk om allt är påväg framåt nu??



Jag hittade tipparna (eller mamma gjorde)

Så min lilla skull är gjord, upptäckte vilken jävla kontroll jag kan få över min smärta.. när jag bara vill. vilket kanske inte alltid är så posetivt med tanke på mitt självskadande?

Men när det gäller en söt liten skull på tån så är det PERFEKT!!!

Resultatet:

Ännu mer tattoos

Det blev visst tatuering på båda hennes söner, på handlederna båda två :)
Surt bara att alla mina tippar verkar spårlöst försvunna så det blev ingen skull på tån idag.. men stencilen sitter där redan iaf ^^

Resultatet:


Grannens tatuering

Sådär.. då har grannen och hennes barn vart här en stund, det blev fyra katttassar på benet.
Hennes dotter ville ha precis likadant, men eftersom hon är ganska liten än så länge så hade hon redan förberett med pennor i massa olika färger.. tur, eftersom färgpennor är lättare att tvätta bort :)

Nu sitter jag o väntar på att hon ska komma med sin ena son som ska ha tatuering oxå.. o det är bara kul, övning ger färdighet och lite extra sommarpengar i plånboken skadar inte!

Resultatet:




Fyrklöver

Efter bio och lite farande med bilen så blev det en mysig tattookväll.. förbättrade mammas små råttor på handleden , fyllde hennes tassar med svart och sedan blev det ännu en ny tatuering på hennes nästan fulltatuerade hud.. ett gulligt litet fyrklöver strax ovanför stortån. Hon skrek!!

Resultatet:

Eclipse Premiären

Jag är kär, jag är kär, jag är så galet kär i The Twilight saga - Eclipse..

Av en ren slump blev det att jag kollade på första filmen, efter det var jag helt såld!! Jag har väntat som en tok på denna premiär.. och idag var den äntligen här!!

Jag satt som förtrollad i biostolen frå början till slut.. jag är beroende, hur ska jag klara mig när fjärde och sista filmen är sedd? Hela min värld kommer falla samman.

Dessutom har jag gått och blivit helt förälskad i både Edward och Jacob!!




RSS 2.0