Stockholm och tattoomässa.

Nu är jag hemkommen.. trött o ont i fötterna, men lycklig!!

Jag har haft en helt jävla underbar helg i stockholm, kameran e full med bilder och halsen prydd med ett nytt motiv. Bilder kommer imorgon.

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på film.
 

Våga ♥ BRIS

Det finns fler än man tror där ute.. som har problem hemma/i skolan/med kompisar, mår dåligt, blir mobbade, utstötta, har ätstörningar, lider av självskadebeteende, har självmordstankar. Det finns så otroligt mycket som kan plåga en människa, allt från att "bara" vara småledsen till att inte vilja finnas mer.
Det värsta är att det finns alldeles för många som heller inte bryr sig om dessa människor, som helt vänder dom ryggen och vägrar lyssna eller bara finnas där när de behövs.

BRIS kanske inte kan göra underverk (jag vet inte, då jag aldrig ringt dit) men att bara kunna prata av sig med någon som faktiskt finns och bryr sig kan ibland hjälpa, inte läka såret helt men åtminstånde hjälpa till att rengöra det. 

Själv har jag kämpat mot mobbing, ångest, självskadebeteende och sexmissbruk i flera år.. jag har fortfarande inte vunnit och jag har en lång väg kvar, men utan de människor som tror på mig och finns där och stöttar mig när jag faller skulle jag aldrig vart där jag är idag. Man kan klara saker själv.. men ibland blir det lättare om man har några som puttar en framåt. Därför tror jag BRIS kan vara en bra start på vägen!



Bloggare vågar ♥ BRIS!
Till BRIS kan du höra av dig när du behöver prata med en vuxen som lyssnar. Alla upp till 18 år är välkomna till BRIS telefon, mejl och chatt. Men vi märker att äldre tonåringar inte hör av sig lika mycket som unga.

Tänk att många unga mår dåligt, men att inte alla vågar prata om det med någon. När du vågar hjärta BRIS är du med och visar att alla har haft något på hjärtat. Att det brukar kännas bättre när man pratat om det med någon. Våga ♥ BRIS!

Gör så här:
1.    Lägg upp bilden nedan i din blogg.
2.    Berätta om något som känts och varit svårt för dig genom åren.
3.    Uppmana dina läsare att sprida budskapet vidare!
4.    Lägg till ditt namn som kommentar på denna blogg-sida.
5.    Desto fler som hjärtar BRIS desto fler når vi ut till.


Förnya håret lite?

Jag tycker det är så grymt snyggt med "vitt" hår (så blont det bara går o få o sen massa silvetshampoo), Men Aldrig att jag bleker sönder mitt hår totalt igen.. sen tror jag faktiskt inte jag kommer passa i det. Men så kom jag på att jag kan ha "vitt" i underhåret och resten svart.. o iomed att det vita blir i underhåret så går det både fortare och blir mer hår om jag faktiskt sätter i vitt hårtrens istället för bleka. (sen är det ju smart om jag kanske vill ha någon annan galen färg någon dag, o sippa o färga) 

Tror det kan bli riktigt snyggt faktiskt, en förnyelse men ändå lätt att få fixa tillbaka.

Vad tror ni?



Min inspiration..

Bilder från Google.com

.

Idag har vart en bra dag.. Jag har umgåts med världens bästa Darlo hela dagen!! vi har nog inte sets på hela sommaren och jag har saknat henne som en tok! 

Vi har flängt runt, ätit soppa, druckit cola, hämtat vovvar o bara pratat i massor.. det behövdes efter alla dessa månader! det underbara med denna människa är att jag kan prata med henne om ALLT, jo.. jag tror nog bestämmt att jag faktiskt kan prata med henne om allt. tror det beror till stor del på under vilka "omständigheter" vi lärde känna varann. Jag kan inte säga annat än att jag är glad för det!



DildoParty

Jag är mer än HOPPLÖS när jag är sjuk.. jag hade faktiskt tänkt skippa dildopartyt jag blev bjuden till för en vecka men eftersom både sara och mamma bestämde sig för att gå så följde jag med. Febrig och svettig!

Det var skoj, men hon som höll i det kunde vart lite mer "rolig/lättsam/skämtsam" och inte så stel, trots att hon inte hållt på så länge.

Jag har tröttnat på dildosar och hade ingen lust att skaffa nya, men jag föll däremot för en "fjäderkittlare" mycket skönare och mysigare än en hård dildo. Det blev ett par handklovar med svart ludd och "förspelstärningar" oxå. Handklovar mest för att jag velat ha det sen jag var fjorton. och tärningarna för att det är en skoj grej och mysa till det lite. Vore ju pricken över i:et att ha någon omtyckt person o mysa med oxå.. men tills dess får dom nog pryda hyllan.

(lite väl intimt inlägg kanske.. men sånt händer)
   


Sakerna är beställda från Lustjakt.se

Prinsessor & hungriga magar

Jag borde nog egentligen sova, men istället sitter jag här o glor till ingen nytta. 

Jag måste byta sängkläder innan jag lägger mig.. en veckas feber och svett ska nu slängas i tvätten och inatt ska jag sova som en prinsessa!! så det är väl dax att resa häcken härifrån och leta rena och mysiga sängkläder.

De senaste veckorna har jag fastnat vid CaféWorld igen.. hopplöst jävla påhitt med dessa spel!! Men jag är mer än tacksam över det nu när jag ligger sjuk. Inte konstigt att det suger i min mattarm varje natt när jag "lagar mat" för fulla muggar i CaféWorld ^^

Göra nytta nu kanske??


MysOversizeShorta

Var me mamma o handlade idag, vilket jag kanske inte skulle gjort.. med tanke på mina (O)underbara bakterier i halsen som jag nu förfullt försöker ta död på. Tre pillrus svalda än så länge!!

Iallafall, vi råkade väl bara hamna på KappAhl efter att vi var klara.. o där hittade vi alldeles för mycket ^^

Jag har velat ha en stooor shorta o krypa ner i, men eftersom jag själv är lite "oversized" så är det inte alltid så lätt.. men jag hittade en mysshorta på en krok där, o inte allt för dyr. så den följde faktiskt med mig hem.

Sånthär spontanshoppande är mycket roligare och trevligare än o gå o beställa en 42" plasmaTV för nästan sextusen.. när jag redan har en, tur att man får ångra sig!



Vita baskilusker i halsen

Ibland kan jag vara riktigt jävla duktig!! Efter att ha plågats av dessa vita prickar som bosatt sig i min hals den senaste veckan, så ringde jag vårdcentralen imorse och fick en tid vid 10.30.

Visst var det halsfluss.. men det behövde jag ingen läkare för att förstå, men tyvärr e det ju bara dom som kan dela ut botningspiller i form av kåvepenin. så jag var tvungen att boka läkardejt, o nu blir det att knapra piller ytteligare tio dagar.. men denna gången, något bättre än alvedon. 


.

Jag tror jag vet varför jag har en slags hatkärlek till denna bloggen.

Jag bytte från metrobloggen.se efter ca 4år, för en nystart.. för bra mående, för en blogg ej fylld med ångest, hat, tårar, rädsla och självskadebeteende. Det har gått bra, vad jag vet är inte denna bloggen "nersmutsad" med sånt.

Men det känns alldeles för "rent".. som om jag fyllt hela denna sida med handdesinfektion. det känns som jag låst ingången till mitt mörker.. inte bara för bloggen, utan helt och hållet. När jag läser min gamla blogg känner jag hur allt jag hade inom mig fick rinna ut.. rinna över. jag känner en stor frihet inta mig när jag läser alla gamla inlägg från metrobloggen.

Men här.. jag får panik i stort sätt varje gång jag försöker skriva ett inlägg, vad bör jag skriva, vad bör jag INTE skriva.. vad vill de läsa, vad vill de INTE läsa!? det känns som att försöka skriva med handfängsel på fingrarna nu mera. 

Ska jag skita i vad ni vill läsa och faktiskt skriva precis det jag behöver skriva.. för min skull? 

Jag vill ju att denna sida ska spegla mig.. visst är jag inte bara dyster, men när jag är det. kanske det behövs komma ut lika mycket som när jag lyser av glädje.

Vad är det man brukar säga..? INGET GOTT, SOM INTE HAR NÅGOT ONT MED SIG! 

Jag ska nog göra ett försök att släppa på hämningarna, på mina oskrivna regler.. och skriva precis vad jag känner att jag behöver skriva.
 

STOCKHOLM INKBASH

Jag längtar så jag spricker!!!


I väntan på friskheten

Jag har sovit precis hela dagen, vaknat någon gång och vart på toa och knarkat lite friskhetsmedel.. annars har jag sovit hela dagen. det är verkligen behövligt när man är sjuk!

För en stund sen blev jag grymt sugen på Grönsakssoppa, kanske kan det vara bra för halsen. gott är det iaf.. men mamma hade redan hunnit hem och kunde inte handla, så jag får leva på hönökaka och te. eller kanske värma lite fiskbullar, jag får se.

Jag har mixtrat lite med headern och länkarna igen.. nu är jag nöjd! den är enkel men fin. Nu ska jag bara göra headern "klickbar". O länkraden nedanför headern är jag helt såld i, det var faktiskt väldigt smidigt och fixa om man gör precis som det står
här.

Jag tror föresten min hals fått en släng av halsfluss, men vårdcentralen får vänta.. jag trivs alldeles för bra här i soffan idag.
 


Bild: Google.com

Knarkar alvedon och mucoangin för fulla muggar

Det var nog ingen toppenidé och gå på bio igår med min osammarbetsvilliga hals trots att det var megamysigt.

Så idag har jag fått dejta kudde och täcke hela dagen och knarka alvedon och mucoangin i mängder.. men det verkar min hals skita fullständigt i. Auktionera ut den billigt på blocket kanske? Funkar inte det, slänger jag den i soporna!

Jag har föresten blivit såld på väskor och har letat runt på nätet hela dagen.. hittar många snygga och endel blir man nästan mörkrädd av pga priset.. flera tusenlappa för en väska?? är inte det bra sjukt??

Här har jag hittat ett par snygga till ett rimligt pris. det svåra är bara att bestämma sig för endats EN av dom.

Hjälp mig är ni snälla!!



Shrek 3D

Vart på bio idag.. de va riktigt skoj!! O 3D bio har jag nog inte vart på sen jag var liten bebi ^^


MakeupInspiration

Loli-rot på DeviantArt ger verkligen inspiration, Jag bara älskar dessa bilder!!
















Jag är kär...

Inte i någon person, utan mer i ett fyrkantigt, platt, stort och svart ting.. en 42" Plasma TV från Elgiganten.

Tänk att krypa ner i min lilla soffa framför en STOR TV med en underbar film påslagen. Vore inte det en dröm så säg!!


   

Kvällstatuering och fundering

Alltid när mamma ska tatuera sig så blir det megasent.. fråga mig inte varför!?

Denna gången blev det iaf Devil&Angel på hennes hals, det var läskigt men det gick bra.. lite svårt ju längre fram på halsen jag kom men resultatet blev bra!

Förövrigt kan jag nog nästan säga att mitt liv (för kanske första gången) faktiskt flyter på..

Jag kommer upp i skaplig tid, tillbringar dagarnas timmar med att göra saker (tatuera, promenera med hundar, leka med sara, umgås med mamma), kommer i säng i skaplig tid (bortsett från just nu). Fixar och donar hemma, (dammsög idag, bytte handduk.. (jag har lärt mig "se" mer när saker behöver göras)

Jag trivs just nu och det känns som livet framöver kommer bli rätt bra oxå. Det underbaraste är nog att jag faktiskt är bra på något, att JAG insett att jag faktiskt är bra på något. det gör allt mycket bättre.


RSS 2.0