Att lite klet kunde göra underverk..

Men Lumenes eyeprimer gör verkligen just detta!! alltid när jag sminkat mig med ögonskugga.. så vips, efter en halvtimma är allt som utkletat och lagt sig i "ögonlocksvecken" o är inte alls som det var då jag kollade mig i spegeln när jag fixat det sista.

Men att bara kleta på lite eyeprimer från Lumene gör att min make sitter.. precis som den såg ut när jag lagt den, och det mest fantastiska är att min budget120palette från tradera är omtyckt igen, pigmenten kommer verkligen fram mer med eyeprimer!! JAG ÄR FRÄLST!!

Så för att min make (ögonskugga) ska sitta bra och framhäva pigmenten mer så kletar jag först in hela ögonlocken med lite primer, väntar bara en liten, liten stund.. sen fuktar jag penseln lite mot kranen o ser till att den inte är allt för blöt, sen leker jag loss med paletten.. och "duttar" på skuggan istället för att göra "penseldrag". blir helt perfekt!!! 

Resultatet efter visserligen bara sex timmar (men dock fem och en halv timma mer än vanligt, med en trevlig grillkväll och VÄLDANS massa skratt värme och svett) JAG ÄR OTROLIGT NÖJD!!
 


Kommentarer
Postat av: lollo

fin sminkning:D

2010-07-24 @ 11:46:57
URL: http://louisejanssons.blogg.se/
Postat av: Caroline

Fint sminkat! :) Primer är kärlek <3



Man vill ju bara dö när man tittar på kirugimi-dressarna ^^ hihi

2010-07-26 @ 00:56:01
URL: http://haljestigs.blogg.se/
Postat av: Vera

Jag röstade på dina skor, jätte snygga! Fem stjärnor ^^ du får gärna rösta på min bild men bara om du tycker den är värd det. http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=7054 kram!

2010-07-26 @ 23:47:27
URL: http://suitedup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0