Det är min tur nu..!

Jag har fyllts av en ortoligt härlig energi sedan samtalet från Värnamo igår.

Jag har börjat plocka och tvätta, duschat och ser faktiskt fram emot dagarna.. ska be BST hjälpa mig att plocka ner julen idag så staffliet kan få sin plats o det blir lite ordning.

Jag hoppas verkligen detta måeende kommer fortsätta nu och bara bli bättre och bättre för var dag som kommer, jag känner att det är dax nu.. det är min tur att LEVA och faktiskt NJUTA av livet!!


Kommentarer
Postat av: Kanie - Gastic bypass opererad, maj 2011.

Hej!

Googlade på Gastic bypass bloggar 2011 och fick upp din blogg.

Intressant blogg. :)

Gällande bilden så säger jag bara fyfasen vad äckligt, hehe jag fick dricka LCD och det var faktist gott men detta du fick dricka verkade inte gott. :)



Hur som helst, jag genomgick min GBP op. den 25 maj och det var oerhört mkt tankar som spirade i mitt huvud och om jag verkligen valt rätt beslut efter att jag blivit opererad m.m.

Jag minns att jag bröt ihop på sjukhuset och pratade med en akut sjuksköterska för att få lite peppande ord m.m. jag till och med frågade ifall man kunde operera tillbaka magsäcken till normal storlek med mera. men nu idag mår jag fin fint, dock lite rädd att jag gör fel då det har stått stilla i ca 2v nu. :)



Hur går det för dig?

Lycka till och kram från mig.

/Kani

2011-06-17 @ 01:03:36
URL: http://ordinarygirlie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0