OP

Denna veckan har vart jobbig!!

Att försöka sluta med sötsaker och dricka är verkligen svårare än vad jag trodde, som vanligt lurar jag mig själv med att DETTA ÄR sista gången.

Det har blivit lite cola, godis, popcorn och två kakor. Men nu är det på allvar, idag är det exakt 4 veckor kvar till operationen och nu gäller det!!

Igår tog jag min sista fika, snickerskaka och cola och jag bestämde mig ATT DETTA ÄR MIN SISTA GÅNG INNAN OPERATIONEN! och nu ska jag hålla det.

Dessa sista veckor.. dessa fyra veckor som är kvar innan mitt liv förändras drastiskt, ska jag kämpa!

Sopporna går bra, dom är goda och jag har införskaffat mig tre olika smaker (Chocolate, Wildberrys o Pineapple) så jag ska slippa fördricka mig på en enda smak. Än så länge är Widlberrys favoriten.

Har även köpt några Bars, just för tuggandets skull.. för det är verkligen sjukt jobbigt att aldrig få tugga på något, men ska bara ta det någon gång i veckan.

Har även köpt på mig lite vitaminer och hälsokost för att hålla mig frisk och försöka förstärka imunförsvaret inför operationen, vilket kan vara bra eftersom förkyldingar tycks gilla mig extra mycket just nu.  

Har kommit på att det kan vara bra att ta med sig lite viktiga saker inför Dagarna/Veckan i värnamo.
Hittade en lista på en GBP-OP Blogg och tänkte att det kan va bra o göra en egen liten lista, eftersom minnet inte är det bästa




Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad är det för operation du ska göra?

2011-01-25 @ 10:57:27
Postat av: Emlissen

Det är en Gastric Bypass OP jag ska göra, överviktsoperation.

2011-02-07 @ 21:38:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0